Weifang Ruixiang Plastic Product Co, Ltd introduktion

Weifang Ruixiang Plastic Product Co., Ltd. er beliggende i Weifang City, Shandong-provinsen, som er meget tæt på Qingdao Lufthavn.Vi er en førende producent af PE engangsprodukter med mere end 19 års erfaring.

Vores hovedprodukter er TPE, CPE, LDPE, HDPE-handsker, PE-forklæde, wienerbrødstaske og Ice Cube Bag.Alle disse produkter kan kontakte fødevarer direkte.Vi ejer to fabrikker og 160 linjer i alt, og udstyret med de automatiske manipulatormaskiner.Alle disse maskiner kan producere produkter effektivt med god kvalitet og patentfordele gennem vores eget design og innovation.

 

DETALJER 6

 

Vores fabrik revideres af BRC og BSCI hvert år.Og vores produkter kan opfylde standarden i EU, FDA og Japans fødevarelovgivning.

Vi har professionelt ingeniørteam, effektivt salgsteam og konkurrencedygtig prisoverlegenhed, som kan tiltrække kunder fra hele verden.

Vores hovedkunder er SUBWAY, KFC, Walmart, Ito Yokado og så videre.Vi har eksporteret til mere end 150 lande, og vores vigtigste udenlandske markeder er Amerika, Japan og Europa.

Vi har produceret 60 milliarder stykker handsker sidste år.Giver os en chance for at starte et samarbejde, og du vil få en pålidelig partner.Uanset pris eller service, ser vi frem til at høre fra dig.


Indlægstid: 16-jun-2022